skip to Main Content

Al jaren is de Top 2000 van Roosendaal een begrip. Met een uitverkochte zaal, gaan de voetjes van de vloer op de beste muziek uit de Top 2000.

De liveband, voorzien van 2 gitaristen, 2 toetsenisten een drummer, bassist en 2 backing vocals zorgt voor deze muziek. Daarnaast nemen ongeveer 15 Roosendaalse vocalisten de zang voor hun rekening. Zij kiezen een solonummer en wisselen met elkaar van gedachten over de invulling van de duetten/ trio’s of zelfs kwartetten. HIER stellen onze vocalisten zich voor!

Niet alleen de uitvoering is een feestje, maar ook de voorbereiding maakt het extra leuk.

Dit spektakel was 15 en 16 december 2023 te zien in de kleine zaal van Schouwburg de Kring.
Het was weer een feestje! Ook in 2024 komt er weer een Top 2000 van Roosendaal LIVE!

Kom jij uit Roosendaal en kun je zingen? Wil je een keer met een te gekke band op het podium staan? Of wil je dat Roosendaal jouw stem leert kennen? Doe dan auditie.

Stuur een mail naar top2000vanroosendaal@gmail.com en meld je aan.
Wie weet sta jij volgende editie te shinen op het podium!

Ook interesse in een Top 2000 in jouw plaats? Vul het contactformulier in voor meer informatie. De band is ook los te boeken, zie ‘music’. 

Dit is echt het leukste muzikale feest van het jaar!

WIJ ZIJN GENOMINEERD VOOR DE CULTUURPRIJS 2023!

Wat een eer! De Top 2000 van Roosendaal is genomineerd voor de CultuurPrijs Roosendaal 2023. Op woensdag 21 februari gaan we in stijl naar de uitreiking van de nominaties.
Natuurlijk hopen we van harte dat Roosendaal op ons heeft gestemd, maar het is, ook zonder winst een mooie erkenning van ons werk.

Back To Top